ZA 27 januari 2018, 20:15 uur, Jubileumvoorstelling met “Vera van de Poel & Deksels”

 30,00 70,00

Omdat we dit jubileum feestelijk willen vieren, hebben wij het hele weekend een speciaal programma. Wij organiseren driemaal een extra lange (bijna dubbele) voorstelling met meerdere artiesten. We hebben de artiesten de vrijheid gegeven om deze avonden/middag geheel zelf in te vullen.

Artikelnummer: jublieum-27januari Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

 Zaterdag 27 januari 2018, Jubileumvoorstelling met “Vera van de Poel & Deksels”

Prijzen:

1 dag naar keuze:  €30

2 dagen naar keuze: €50 (geef in het opmerkingen veld bij bestellen uw 2de dagkeuze aan)

3 dagen:  €70

Het jubileum weekend valt niet onder het seizoensabonnement maar u krijgt als abonnementhouder of Vrienden van Theater Posa 20% korting!

Aanvang: 20:15 uur

Bestel nu kaarten!

Theater Posa 5 jaar

Omdat we dit jubileum feestelijk willen vieren, hebben wij het hele weekend een speciaal programma. Wij organiseren driemaal een extra lange (bijna dubbele) voorstelling met meerdere artiesten. We hebben de artiesten de vrijheid gegeven om deze avonden/middag geheel zelf in te vullen. Wij verwachten zelf dat dit een heel bijzonder weekend gaat worden, iets wat u zeker niet mag missen. Wilt u bij deze speciale voorstellingen aanwezig zijn, dan kan dat voor € 30,- per voorstelling. Wilt u alle voorstellingen bezoeken betaalt u slechts € 70,-. Deze voorstellingen vallen niet onder het abonnement maar wij geven u wel 20% korting.

Vera van der Poel “Time versus Time”

Met haar mix van pop en jazz heeft zangeres en multi-instrumentalist Vera van der Poel ruimschoots haar plek veroverd in de Nederlandse muziekwereld. Veel mensen kennen haar van bands als Mi-mezine, Beeswamp, Voer en als Divera.

Vera werkte in het verleden met onder meer The Nits, het Zapp4-stringkwartet, haar zus Beatrice, Junkie XL, New Cool Collective en Boy Edgar-winnaars Oene van Geel en Corrie van Binsbergen. Ze leende haar stem aan commercials, maakte muzikale reizen van Afghanistan via Zwitserland tot Honduras. Ze stond in veel grote, de meeste kleine zalen in Nederland én op de Parade. Haar karakteristieke heldere stem is te horen op talloze albums.

Haar tweede solo-album (2017) is uitgekomen onder de titel ‘Time versus Time’.

Platomania: ‘…Een zéér gevarieerd album met als vaste waarde de stem van Vera als solide cement en heel intens. Tom Waits steekt zijn duimpje omhoog als hij op Time vs Time zoveel mooi klinkende eigenzinnigheid hoort…’

NTB magazine over Time vs Time: ‘…Daarbij ontpopt zij zich als zoete fee die zachte lullaby’s zingt, als onstuimige rockbitch die niets ontziet en als mysterieuze engel die de luisteraar in vervoering brengt…’

NRC over Vera’s 1ste solo CD Love and Taboo: ‘Dit debuutalbum is een wonder van pure pop met een jazzy inslag. Haar teksten zijn poëtisch’

OOR: ‘Love And Taboo is als een kristallen bol: Hoe meer je er naar luistert, hoe meer je erin hoort.

  • Vera vd Poel: vocals-gitaar
  • Andreas Suntrop: gitaar
  • Arthur Lijten: drums
  • Guus Bakker: bas


Deksels “Jazz- en Popklassiekers”

Bekende liedjes zoals je ze nog nooit gehoord hebt. Er zijn liedjes die zo bekend zijn dat je ze eigenlijk niet meer hoort. En waarvan je de tekst sowieso nog nooit echt beluisterd hebt…

De vier doorgewinterde muzikanten van Deksels pakken die klassiekers, vertalen ze in het Nederlands en ontdoen ze van drums en elektronica. Opeens komt het halfgehoorde verhaal van de liedjes haarscherp op je af.

En dat levert nog weleens verrassingen op.

Zo blijkt de Doobies-floorfiller Long train running herboren te zijn in de langzame latin van De trein gaat door, en is de New York state of mind van Billy Joel in Nederlandse context eerder een Amsterdam gevoel. Met accordeon.  En zelfs tot Deksels’ eigen verbazing zat in de jaren-zeventigdubbelzinnigheid van Yes Sir, I can boogie het bijna jazzy Lekker in een hoekie verscholen.

In een optreden vol onvervalst speelplezier, onverwachte vondsten en onvermoede emoties neemt Deksels je mee door de krochten van het pop- en jazzarchief.

Deksels bestaat uit:

  • Ellen Volkers (zang / percussie)
  • Henkjan Heming (diverse snaarinstrumenten / accordeon / zang)
  • Rob van Beek (saxofoons / gitaar / percussie / zang)
  • Gert-Jan Kooren (contrabas / basukelele / basgitaar

Extra informatie

Dagkaarten

1 dag naar keuze, 2 dagen naar keuze, 3 dagen

Titel

Ga naar de bovenkant