ZO 15 maart 2020, 20:00 uur, Flevo Bach Consort presenteert “God so loved the world”

 15,00

Niet beschikbaar

Beste abonnementhouder e/o theaterbezoeker,

Wij hadden als Theater Posa alle goede bedoelingen om u op een veilige wijze een plezierig weekend te bieden. Helaas moeten wij nu, héél kort na ons vorig bericht, melden dat wij de voorstellingen van dit weekend tóch moeten annuleren vanwege de enorme hoeveelheid afmeldingen die vandaag ineens zijn binnengekomen.

Wij hebben alle begrip voor ieders zorgen en begrijpen dat velen uit voorzorg liever thuis blijven. Dit houdt helaas voor Posa wel in dat de voorstellingen van dit weekend, met de huidige opkomst, niet meer rendabel zijn en hebben wij de knoop moeten doorhakken. Wij zullen met de artiesten naar nieuwe data zoeken om u op een later moment toch nog te laten genieten van deze voorstellingen.

Wij hopen dat Theater Posa het hoofd boven water kan blijven houden in deze zware en onzekere tijden. Echter, zullen wij helaas, ondanks dat wij voldoen aan de gestelde maatregelen van het RIVM, voorlopig op slot moeten gaan. Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten om de verdere ontwikkeling te volgen.

Bij vragen mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Wij hopen op uw begrip in deze van overmacht.

Met vriendelijke groet,

Team Posa

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 15 maart 2020, 20:00 uur, Flevo Bach Consort presenteert “God so loved the world”

Prijs: €15,-
Kinderen: €7,50
Met VTP korting: €12,50
Abonnementhouders: €12,50
Aanvang: 20:00 uur

Bestel nu kaarten!

“God so loved the world”

Chef-dirigente Alina Sokolova presenteert samen met haar gloednieuwe Flevo Bach Consort een passie concert. Met liefst vier klassiekers uit het repertoire van J.S. Bach voert het Flevo Bach Consort parel cantates uit de beginperiode van J.S. Bach uit, zoals BWV 131 ‘Aus der Tiefen’, BWV 12 ‘Weinen, Klagen, Sorgen, Sagen’, BWV 1006 Bach-Rachmaninoff en BWV 68 ‘Also hat Gott die Welt geliebt’. Deze avond biedt tevens podium aan concertpianiste van faam Evelina Vorontsova, met haar briljante vertolking van Bach.

Flevo Bach Consort

Op 9 september 2019 is de Stichting Flevo Bach Consort door Alina Sokolova opgericht. Het Flevo Bach Consort wil een belangrijke bijdrage leveren aan de uitbreiding van het culturele aanbod in Flevoland, waar tientallen musici met passie voor Bach op hoog niveau een bijdrage kunnen leveren. Kortom, een activiteit waar Flevoland klaar voor is.

Alina Sokolova is een Bach-specialist van naam. Zo was zij een decennialang chef-dirigente van de Amsterdamse Bachvereniging. Inmiddels is zij een nieuwe weg ingeslagen met de oprichting van haar eigen Bach Stichting: Flevo Bach Consort. Op eigen wijze zet zij zich de komende tijd in om de muzikale erfenis van Bach in Flevoland breed onder de aandacht te brengen.

Chef-dirigente: Alina Sokolova
Concertpianiste: Evelina Vorontsova

Titel

Ga naar de bovenkant