ZO 20 maart 2022, 16:00 uur, Drumpraat on Tour met Cyril Directie

 15,00

Niet beschikbaar

De bekende Nederlandse drummer Sietse Huisman maakt al enige tijd furore met zijn online Youtube talkshow over drummen en The drumlife, “Drumpraat”.

Te gast is Cyril Directie, een van de bekendste drummers van Nederland. Hij treedt op en neemt op met zowat alle Nederlandse topmuzikanten, waaronder Hans Dulfer, Candy Dulfer, New Cool Collective, Daughters of Soul, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Jett Rebel en Kane.

Niet beschikbaar

Beschrijving

Zondag 20 maart 2022, 16:00 uur, Drumpraat on Tour met Cyril Directie

Prijs: €15,-
In de voorverkoop/Met VTP korting: €12,50
Abonnementhouders: GRATIS
Aanvang: 16:00 uur

Bestel nu kaarten!

LET OP: Reserveren en QR-code verplicht

Drumpraat on Tour

Bereid je voor op deze unieke Backstage Experience met Drumpraat on Tour.

De bekende Nederlandse drummer Sietse Huisman maakt al enige tijd furore met zijn online Youtube talkshow over drummen en The drumlife, “Drumpraat”.

Drumpraat gaat On Tour en biedt zijn publiek nu live een unieke Backstage Experience in de sfeer van het online programma. Met altijd een bekende Nederlandse drummer als gast aan zijn zijde, bespreken, presenteren en spelen zij het muzikantenleven on the Road.

Deze unieke setting met twee Nederlandse top drummers neemt je mee naar een wereld van backstage verhalen en mooie performances die je altijd al had willen horen en meemaken.

De echte verhalen die je altijd al had willen weten!

www.drumpraat.nl
www.sietsehuisman.nl
De Drumpraat Youtube aflevering met Cyril: https://www.youtube.com/watch?v=1t3GcnoUgDY

Cyril Directie

DE HARDST WERKENDE MAN IN DE SHOWBIZZ SINDS JAMES BROWN!

Cyril Directie (1970) is een van de bekendste drummers van Nederland. Als alleseter op muzikaal gebied is hij thuis in vele muziekstijlen zoals jazz, funk, soul, pop, hiphop en EDM. Naast zijn activiteiten als muziekproducent en remixer is Cyril een graag geziene gast in tv-programma’s, keynote spreker en (muziek)event host.

Net als wijlen James Brown is Cyril waarschijnlijk de hardst werkende man in de showbizz. Hij treedt op en neemt op met zowat alle Nederlandse topmuzikanten, waaronder Hans Dulfer, Candy Dulfer, New Cool Collective, Daughters of Soul, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Jett Rebel en Kane. Zijn tv-werk is onder meer te zien bij De Wereld Draait Door, De slimste mens van Nederland en hij maakt deel uit van het BNN-VARA tv-programma Padoem Patsss.

Cyril geeft ook workshops, drumclinics, masterclasses en is gastdocent aan het Conservatorium van Amsterdam.

www.cyrildirectie.com

Titel

Ga naar de bovenkant