• Leerlingen van Renée de Jong treden na lang oefenen speciaal voor u op!
 • Op 27 oktober 2017 organiseert Flevo Voices een meezingavond. Prijs € 5 Aanvang: 20.15 uur
 • Woensdag 13 december 2017, voorspeelavond leerlingen van “Sietske Veldkamp & Ben Vermeulen”
 • Deze kerst voorspeelmiddag van de leerlingen uit lespraktijk Pianoles Almere Buiten belooft een hele bijzondere te worden. Dit keer niet in de praktijk in Almere, maar in deze prachtige theaterzaal.
 • Bijzondere verhalen, live verteld! De Lelystadse vertelkring ‘De verhalenvertellers’ bestaat dit jaar 19 jaar. De leden kunnen putten uit omvangrijke repertoires. Naast de maandelijkse huiskamerbijeenkomsten treedt men regelmatig naar buiten op, uiteraard in Lelystad, maar ook in Almere, Zeewolde, Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Emmeloord, Staphorst en Medemblik. De leden hebben nu allen uit hun eigen verzameling een bijzonder verhaal opgezocht en voorbereid. Ze brengen er zes op de planken in Theater Posa. Pianist Guido Meisner, onder meer bekend van de muziekgroep Amare Consort, zorgt voor de muzikale omlijsting. Prijs: €5,- Met VTP korting: €4,- Abonnementhouders: GRATIS Aanvang: 14:30 uur Bestel nu kaarten!
 • Deze voorstelling is wegens omstandigheden verplaatst. De nieuwe datum volgt zo snel mogelijk. Onze excuses voor het ongemak. Actrice-zangeres Ryan van den Akker, bekend als hoofdrolspeelster uit tal van musicals, waaronder Cyrano, De Jantjes, Elisabeth, My Fair Lady en de stem van Alfred Jodocus Kwak is terug op het podium met haar eigenzinnige theatershow ‘Zoet-Zuur’. Een nieuwe ervaring op theatergebied. Samen met haar pianist/gitarist neemt zij u op indringende wijze mee naar de periode vanaf de jaren ’30 waarin de kleinkunst en het cabaret hoogtij vierden in een sombere tijd waarin het publiek behoefte had aan amusement en vrolijkheid. Kassa prijs €12,50 In de voorverkoop €10,- Met VTP korting €10,- Abonnementhouders GRATIS Aanvang: 20:15 uur Bestel nu kaarten!
 • Weduwnaar Cees van Achteren is ondanks zijn vrolijke karakter een eenzame man. Zoals vele duizenden mannen in Nederland vult hij vaak die eenzame uurtjes met het bellen naar de stoeipoezenlijn. Zijn zoon Rob is daar, gezien de hoge telefoonrekening, uiteraard minder blij mee. Op een avond weet buurvrouw Wilma Cees over te halen om haar zieke partner bij haar nachtclubnummer te vervangen. Het wordt een schitterende show met een wel zeer onverwacht einde. Rob wordt verliefd op Tilly, een uitgetreden non. Arno, de vriend van Rob , wordt verliefd op een wel heel vreemde barones, terwijl zijn vrouw haar eerste en enige liefde weer ontmoet. Vader Cees vindt de uitgetreden non niet de juiste vrouw voor zijn zoon en laat dat tot vervelens toe horen. Al deze liefde en meningsverschillen zorgen niet alleen voor emoties maar ook voor een vrolijke noot. Dit alles uitgevoerd door onze volwassenengroep en onze jongerengroep en aangevuld met filmbeelden….Diverse disciplines dus bij elkaar. Kassa prijs €12,50 Aanvang: 20:15 uur Bestel nu kaarten!
 • Weduwnaar Cees van Achteren is ondanks zijn vrolijke karakter een eenzame man. Zoals vele duizenden mannen in Nederland vult hij vaak die eenzame uurtjes met het bellen naar de stoeipoezenlijn. Zijn zoon Rob is daar, gezien de hoge telefoonrekening, uiteraard minder blij mee. Op een avond weet buurvrouw Wilma Cees over te halen om haar zieke partner bij haar nachtclubnummer te vervangen. Het wordt een schitterende show met een wel zeer onverwacht einde. Rob wordt verliefd op Tilly, een uitgetreden non. Arno, de vriend van Rob , wordt verliefd op een wel heel vreemde barones, terwijl zijn vrouw haar eerste en enige liefde weer ontmoet. Vader Cees vindt de uitgetreden non niet de juiste vrouw voor zijn zoon en laat dat tot vervelens toe horen. Al deze liefde en meningsverschillen zorgen niet alleen voor emoties maar ook voor een vrolijke noot. Dit alles uitgevoerd door onze volwassenengroep en onze jongerengroep en aangevuld met filmbeelden….Diverse disciplines dus bij elkaar. Kassa prijs €12,50 Aanvang: 14:30 uur Bestel nu kaarten!
 • Woensdag 12 december 2018, voorspeelavond leerlingen van “Sietske Veldkamp & Ben Vermeulen”
 • Wat als je voor één avond iemand anders mocht zijn?
  Wat zou dat heerlijk zijn! Als president je land regeren, éindelijk zo mooi kunnen zingen als je favoriete zanger of gewoon schaamteloos als een aso voordringen bij de kassa. Prijs: €7,50
  VTP/Abonnementhouder: €7,50 Achterban acteurs: €5,- Aanvang: 20:15 uur Bestel nu kaarten!