• Het Ierse duo keert terug naar Nederland om tracks te spelen van hun "Oh The Starlings" album hun met prachtige recensies overladen eerste officiële duo album. Met hun schitterende liedjes, grappige en aangrijpende verhalen en wonderschone harmonieën transporteren ze  de luisteraar naar een andere wereld, dit is muziek uit het hart en een show die je zowel laat lachen als laat huilen. Een show die je raakt in zijn oprechte schoonheid, een show om niet te missen...!
 • Met dit kleurrijke muzikale programma krijg je direct zin in de lente! Laat je meevoeren door een kleurrijk en gevarieerd programma met betoverende aria's tot sprankelende musical hits en nostalgische Nederlandse liedjes.
 • Trakteer jezelf op een DUBBEL CONCERT!

  KENTUCKY SNAKE OIL

  American Roots Music - Bluegrass - Folk - Americana

  &

  ASHTYN BARBAREE

  Liefdevol- Soul - Tijdloze, rokerige en etherische stem

 • Klap op de Vuurpijl, een nieuwe muzikale traditie in Flevoland! Een vreugdevol en verrassend concert door het FlevoEnsemble om het jaar feestelijk mee uit te luiden. Het ensemble wordt gevormd door een zeer divers gezelschap van professionele Flevolandse musici; van rockgitarist tot klassiek hoornist. Voor de gelegenheid neemt het FlevoEnsemble een viertal speciale gasten mee om de feestvreugde nog groter te maken.
 • Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een gezellige huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Uiteraard ontbreken de vrolijke Keltische folk deunen niet. Daarvoor brengen ze een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.
 • Als tiener trad Senja Sargeant op in verschillende clubs in Montreal en op 26-jarige leeftijd tekende ze al haar eerste grote platencontract. Zij toerde met de band 'Ladies of the Canyon' door Canada, de VS en Europa en deelde het podium met beroemde Canadese artiesten. Nadat Sargeant de band verliet, om een carrière als soloartiest op te starten, verhuisde ze naar Nederland. In 2020, drie jaar na haar verhuizing werd Sargeant uitgenodigd deel te nemen aan het populaire TV-programma The Voice of Holland. Zij kwam terecht in het team van Waylon en werd meteen een publiekslieveling. Waylon noemde haar talent goddelijk. In 2021 verscheen Sargeant opnieuw op de Nederlandse TV in het programma Beat Me: The Five Knockouts, waar ze opnieuw de harten veroverden van het kijkers, publiek en van BN-ers als René Froger, Ronald Molendijk en Jan Dulles. Zij kan je verder bekend voorkomen van haar deelname aan de laatste editie van de nieuwe SBS6-talentenjacht The Talent Scouts dit jaar, waarin zij de halve finale bereikte.
 • Chris Jagger is de jongere broer van Mick Jagger van de Rolling Stones en heeft al decennia lang een eigen carrière in de muziekwereld. Hij heeft meer dan 100 composities geschreven en een dozijn albums uitgebracht. Zijn muziekstijl is te omschrijven als Americana, de mix van blues, country, folk en rock. Het optreden in Theater Posa bestaat uit twee delen. Voor de pauze speelt Chris solo en leest hij voor uit zijn boek ‘Talking to Myself’ dat autobiografisch is en gaat over zijn jeugd in het Engeland van de roerige jaren 60 en 70. Na de pauze zal hij worden begeleid door de band Kentucky Snake Oil.

Titel

Ga naar de bovenkant