• Deze voorstelling is verplaatst naar zaterdag 13 november, 20:15 uur. Had u al kaartjes besteld en betaald, dan zijn uw kaartjes uiteraard geldig. Graag ontvangen wij wel een bevestiging dat de nieuwe datum u schikt. Had u al kaartjes besteld maar nog niet betaald? Dan horen wij ook graag of u nog gebruik wilt maken van uw reservering op de nieuwe datum.
 • Nieuwe datum volgt zo snel mogelijk! Had u al kaartjes besteld en betaald, dan zijn uw kaartjes uiteraard geldig. Graag ontvangen wij wel een bevestiging dat de nieuwe datum u schikt. Had u al kaartjes besteld maar nog niet betaald? Dan horen wij ook graag of u nog gebruik wilt maken van uw reservering op de nieuwe datum.
 • Vanwege de verlenging van de lockdown is deze voorstelling verplaatst naar zondag 11 juli 2021, aanvang 16:00 uur. Uw kaartjes blijven uiteraard geldig op de nieuwe datum! Mocht u niet willen wachten of komt de nieuwe datum u niet uit? Dan kunt u de kaartjes ook gebruiken voor een andere voorstelling naar keuze.
 • Vanwege de verlenging van de lockdown is deze voorstelling verplaatst, nieuwe datum volgt z.s.m.! Uw kaartjes blijven uiteraard geldig op de nieuwe datum! Mocht u niet willen wachten of komt de nieuwe datum u niet uit? Dan kunt u de kaartjes ook gebruiken voor een andere voorstelling naar keuze.   In Geen Punt vertelt Wouter op hilarische wijze en met een stortvloed aan grappen hoe hij vol overgave zen probeert te zijn in een wereld vol spanningen.
 • In 2019 en 2020 herdachten we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. We vieren daarom dit jaar opnieuw dat we sindsdien weer in vrijheid leven met een voorstelling over drie zangeressen tijdens de Tweede Wereldoorlog.  
 • Doe mee aan de leukste zangwedstrijd van Flevoland: VOICE OF LELYSTAD. Een zangwedstrijd om de felbegeerde titel 'Beste zanger(s)/zangeres/band van Lelystad', op zondag 16 mei 2021. Je kun je opgeven als solo artiest, duo, trio, etc. t/m band van maximaal 5 personen. Er wordt gestreden in 3 categorieën t.w.: 's middags 8 t/m 12 jaar, 13 t/m 18 jaar en 's avonds vanaf 18 jaar.
 • Droog! gaat de virtuele dialoog aan… met zichzelf! Op donderdagavond 3 juni nemen de spelers van Droog! u mee naar zes totaal verschillende plaatsen en situaties in hun leuke, lieve maar ook harde en gekke tweegesprekken als vrienden, geliefden of familie. Leef mee met hun gedachten en gevoelens en hoor, zie en verbaas u over hoe ze toch in die situaties verzeild zijn geraakt…
 • Met hun meest recente programma, getiteld Brasis (meervoud van Brazilië), duikt het duo Oltheten Gomide in een minder bekende kant van de Braziliaanse muziek. Ver voorbij de reeds bekende stereotypen probeert het project een intiemer, verder reikend Brazilië te belichten en uitmuntende componisten als Elomar, Guinga, Garoto, Pixinguinha en anderen te eren.
 • In Idyllen, haar eerste avondvullende programma, gaat Oukje den Hollander aan de hand van teksten van schrijver Ilja Leonard Pfeijffer op zoek naar hoe te leven en lief te hebben in een wereld die steeds harder lijkt te worden.
 • Een luchtig, eigentijds, vrolijk theaterprogramma met muziek, poëzie, verhalen en kleine lieve liedjes rondom de onvergetelijke TOON HERMANS. Een muzikale ontmoeting met de liedjes en grootste hits van Toon. Een avond over harmonie, passie, beleving, herkenning, liefde en over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet. Helaas is deze voorstelling opnieuw verplaatst. We zoeken z.s.m. naar een nieuwe datum! Onze excuses voor het ongemak. Had u al kaartjes besteld en betaald, dan zijn uw kaartjes uiteraard geldig. Graag ontvangen wij wel een bevestiging dat de nieuwe datum u schikt. Had u al kaartjes besteld maar nog niet betaald? Dan horen wij ook graag of u nog gebruik wilt maken van uw reservering op de nieuwe datum. Foto: Willem ten Veldhuys
 • Singer-songwriter Rachel Croft is een echte aanrader. Na haar ontdekt te hebben spelend als 'busker' in de straten van York zit haar carrière goed in de lift. Dit is ook mede te danken aan haar net uitgekomen debuut CD 'HOURS AWAKE' die hele goede recensies heeft mogen ontvangen. Ze beschikt over een prachtige stem met een groot bereik. Rachel wordt al stilletjes in de wandelgangen de nieuwe Joni Mitchell genoemd.
 • De bekende Nederlandse drummer Sietse Huisman maakt al enige tijd furore met zijn online Youtube talkshow over drummen en The drumlife, “Drumpraat”. Te gast is Cyril Directie, een van de bekendste drummers van Nederland. Hij treedt op en neemt op met zowat alle Nederlandse topmuzikanten, waaronder Hans Dulfer, Candy Dulfer, New Cool Collective, Daughters of Soul, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Jett Rebel en Kane.
 • Theater Posa werkt al jaren met veel plezier samen met Ina Warger aan diverse voorspeelmiddagen. Ina en Floris hebben uit eigen initiatief een benefiet concert georganiseerd om Theater Posa een hart onder de riem te steken in deze barre corona tijden. Wij waarderen dit als Posa enorm en kunnen hen niet vaak genoeg bedanken! Alle inkomsten die met dit concert worden opgehaald geven zij cadeau aan Theater Posa. Ina en Floris hopen dan ook op een massale opkomst!
 • Boost! vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelic muziek met een vleugje jazz en veel “attitude” tot een opwindend en spectaculair geheel. Moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats om de boel eens flink wakker te schudden. Mostert, Hol en Kooger besloten midden in de covid19 pandemie de handen in een te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en voor hun onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw power trio dat zich het beste laat omschrijven als: ‘A Loud & Nasty Rollercoaster Ride’
 • De bekende Nederlandse drummer Sietse Huisman maakt al enige tijd furore met zijn online Youtube talkshow over drummen en The drumlife, “Drumpraat”. Te gast is Cyril Directie, een van de bekendste drummers van Nederland. Hij treedt op en neemt op met zowat alle Nederlandse topmuzikanten, waaronder Hans Dulfer, Candy Dulfer, New Cool Collective, Daughters of Soul, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Jett Rebel en Kane.
 • Deze avond staan er maar liefst twee bands in Posa! Singer-songwriter Rachel Croft trapt om 20.15 uur het concert af. Zij wordt gezien als één van de nieuwe talenten uit Engeland. Ze combineert rijke, complexe vocalen met uitstekend gitaar spel. Na de pauze neemt Kentucky Snake Oil het stokje van haar over. Deze band staat garant voor swingende fiddle, spetterende banjo, meerstemmige zang en een ritme waarbij je niet kunt blijven stilzitten.

Ga naar de bovenkant