• Pianist Timothy Banchet zou maar wat graag in de jaren veertig van de vorige eeuw leven en dan aan de muziek de zaken toevoegen, waarmee hij nú bezig is. Zijn beminnelijkheid maakt, dat hij op het podium pas tevreden is, wanneer de samenwerking met anderen optimaal heeft geklikt.
 • Al 50 jaar houdt Guus zich bezig met Nederlandstalige liedjes. In vele theaters heeft hij gespeeld en gezongen. Hij was o.m. pianist bij Toon Hermans en Liesbeth List. Na zijn solotoer met ‘Ramses, de liederen’ zet hij koers met ‘Sneeuwhart’, aldoor verlangend naar de plek waar het goed is, tussen de mooiste liedjes van Nederlandse en Belgische bodem. Met "Sneeuwhart" brengt Guur is een wisselende mengeling van eigen - en bestaand werk. De vele vriendschappen en samenwerkingen met veelal Nederlandse artiesten (o.a. Toon Hermans en Liesbeth List) hebben Guus Westdorp hoorbaar blijvend geïnspireerd en gevoed. Tussen de liederen door deelt hij graag dierbare ervaringen, zwerftochten en anekdotes.
 • Van sterk swingend tot verstild melancholiek, elke standard krijgt een glansvolle interpretatie en zijn eigen stukken worden geroemd om hun karakteristieke sfeer en zeggingskracht.
 • In de zomer van 2019 bracht Gino zijn eerste hedendaagse jazzalbum uit. Op dat album staan ​​verschillende heavy hitters zoals Marcus Anderson, Althea Rene, Elan Trotman, Adam Hawley en meer. Zijn radiosingle "Night Groove" bereikte binnen de eerste week het billboard! De single bereikte de top 30 van de meeste hedendaagse jazzhitlijsten. “Mijn doelen zijn om door te gaan met het geven van virtuoze piano-uitvoeringen in zowel jazz als klassieke muziek…” zegt Gino. Zijn Curaçaose roots zijn overal in zijn muziek te horen en daar is Gino erg trots op.
 • Zwoele jazz van warme, sonore saxofoons met bas en drums. Smeuïge arrangementen vol lyrische melodieën en hier en daar een fonkelende solo. Ervaren jazzmuzikanten die inspelen op elke situatie en een concert tot een belevenis maken. De basis van het repertoire van het Hollywood Saxophone Project bestaat uit muziek van het Hollywood Saxophone Quartet, West Coast "chamber jazz" uit de fifties. Dat repertoire is aangevuld met speciaal voor Hollywood Saxophone Project geschreven arrangementen van Menno Daams, Berend van den Berg, Joachim Refardt en Sebastiaan Ohm.
 • We nodigen graag iedereen uit om te komen genieten van onze grote feestavond op zaterdag 28 januari! Ons 10 jarig jubileum wordt een avond vol verrassingen (we gaan niet alles verklappen!) die zal beginnen om 19:00 uur en doorgaat tot in de latere uurtjes.
 • J/A Producties presenteert in samenwerking met Karin Bloemen: 'Opgeruimd!' Als veelbelovend talent uit de stal van Karin Bloemen staat Jasmijn met haar eerste solo-theatershow 'Opgeruimd!' in diverse theaters in het land. Samen met Karin Bloemen is er hard gewerkt om deze show vorm te geven. Karin regisseert de voorstelling en is nauw betrokken als mentor. De show bevat gevoelige maar ook opzwepende nummers, afgewisseld met persoonlijke verhalen. Een voorstelling die je raakt en betoverd.
 • Het jonge Flevolandse kunstenaarscollectief "The Magnificent 7" brengt een gevarieerd kunstaanbod met hun gezamenlijke expositie in Theater Posa op 4 en 5 maart 2023. De behoefte hun verhaal te vertellen door hun werk te tonen, bracht deze kunstenaars uit Flevoland samen in het collectief "The Magnificent 7".
 • Phil is een multi-instrumentalist; vanaf zijn 7e heeft hij viool, klarinet, drums en tenslotte zichzelf gitaar leren spelen. De expressiviteit van elektrische gitaar en slidegitaar werden de muzikale hoekstenen voor Phil. Vroege invloeden voor Phil waren Buddy Guy, Muddy Waters, Roy Buchanan, Jimi Hendrix, Shuggie Otis, Rory Gallagher en Johnny Winter. Phil trad overal ter wereld op met zijn eigen stijl van The Blues, waarbij zijn gitaarwerk terugkomt in alles wat hij doet.
 • Met het conceptalbum BLUE wonnen The Preacher Men in 2019 met overgrote meerderheid van stemmen de Edison Publieksprijs (beste jazz/world album).

  Maar wie van de CD genoten heeft moet ze beslist live zien en horen. Want op het podium komt de muziek van The Preacher Men pas echt tot zijn recht.

  Na de verplichte sabbatical zijn de mannen extra gemotiveerd om eenieder te overtuigen van de kracht van live muziek, blues, jazz en gospel-muziek wel te verstaan!

 • Een muziektheaterdocumentaire over moed, humor en de kracht van muziek in tijd van oorlog, gebaseerd op de getuigenissen van Lotty Veffer, dagboekfragmenten van David Koker en cabaretteksten van Hetty Voûte en Gisela Söhnlein, die gevangen zaten in Kamp Vught. Hetty en Gisela zijn studentes, die worden opgepakt tijdens hun verzetswerk. Via kamp Haaren worden ze overgebracht naar Kamp Vught. In de vrouwenbarakken schrijven ze cabaretteksten en treden op als duo ‘Pooh & Piglet’.
 • Sale!
  Een man, een eenzaat, herinnert zich zijn eerste liefde, een vrouw die naast hem op de bank kwam zitten om zich te verwarmen. Een ontroerend, diepmenselijke verhaal met een verrassende ontknoping. De typische Beckett problematiek van de vereenzaamde mens, zijn fascinatie voor geboorte en dood, maar ook zijn zwartgallige humor zijn in deze novelle aanwezig. Eerste Liefde behoort tot een van zijn grootse werken.

Titel

Ga naar de bovenkant