Alle onze voorstellingen voor Theater Posa abonnementhouders

 • Inside/Outside gaat niet alleen over onze rijke binnenwereld, maar ook over de buitenwereld. En vooral over de balans daartussen. Het is dus niet alleen wegdroom-muziek; sommige stukken zullen je even wakker schudden en je weer in het hier en nu brengen. Voorproefje: https://music.apple.com/us/album/inside-outside/1715597839
 • Theater Posa viert 9 en 10 september de aftrap van ons inmiddels 11e theaterseizoen! Kom dit weekend naar Posa om te zien wat er allemaal weer voor moois op het programma staat en haal je nieuwe abonnement e/o theaterkaartjes, natuurlijk met KORTING! Wees erbij!
 • Chris Jagger is de jongere broer van Mick Jagger van de Rolling Stones en heeft al decennia lang een eigen carrière in de muziekwereld. Hij heeft meer dan 100 composities geschreven en een dozijn albums uitgebracht. Zijn muziekstijl is te omschrijven als Americana, de mix van blues, country, folk en rock. Het optreden in Theater Posa bestaat uit twee delen. Voor de pauze speelt Chris solo en leest hij voor uit zijn boek ‘Talking to Myself’ dat autobiografisch is en gaat over zijn jeugd in het Engeland van de roerige jaren 60 en 70. Na de pauze zal hij worden begeleid door de band Kentucky Snake Oil.
 • The Dutch Connection bestaat uit twee top muzikanten: Rob van Bavel & Joris Teepe. Rob en Joris kennen elkaar al sinds de jaren 80 en hebben in al die jaren vaker samen gespeeld in diverse bezettingen, voornamelijk in Nederland. Gedurende de corona crisis in 2020 besloten ze een duo te vormen en online live streams te doen vanuit het huis van Rob in Roelofarendsveen. Daar is ook hun CD “Dutch Connection" opgenomen door de bekende technicus Sander van der Heide. Afgelopen jaar hebben zij al een reeks hele leuke en succesvolle concerten gedaan, o.a. in Porgy & Bess, Jazzy Huiskamers Den Bosch, Jazz in de Kamer Leiden en Red Light Jazz festival. Hun vinyl album is uitgebracht door Zennez Records en komt uit in augustus.
 • West of Eden is de Zweedse folkrockband die de Keltische muziekscene nieuw leven heeft ingeblazen met hun unieke nummers geluid en briljante songwriting. Meesterlijk muzikaal vakmanschap gecombineerd met de buitengewone stem van zangeres Jenny Schaub en een diepe liefde voor de traditionele Britse en Ierse volksmuziek hebben hen een solide reputatie onder critici en fans over de hele wereld. Als je naar een West of Eden-concert gaat, zul je zeker versteld staan ​​van hoe gemakkelijk de band gooit zichzelf tussen intieme akoestische verhalen, traditionele deuntjes en pakkende, opzwepende folkrock. En ze kunnen ook best grappig zijn. Een werkelijk geweldige live band!
 • Ella de Jong en Herman Woltman laten zich inspireren door landschappen en natuur. Als je in Friesland woont ben je in enkele minuten op het wad of sta je tussen de Friese paarden. Je hoort weidevogels of rust van de vele meren. Tresoar is het Friese woord voor schat. Het publiek ervaart de klanken van Herman zijn klassieke gitaar, Ella haar stem, bugel en melodica alsof men zich in deze ruimtes bevindt.
 • Drumpraat gaat het land in met “Drumpraat on Tour”. Sietse Huisman neemt op iedere locatie een bekende Benelux drummer mee voor een unieke Backstage experience! Deze editie is te gast: Juan van Emmerloot. Hij deelde het podium onder anderen met Mick Moody & Bernie Marsden (White Snake), Omar Dykes (Omar & The Howlers) en Snowy White & The Whiteflames waarin hij samen speelde met Max Middleton (Kate Bush, Chris Rea) en Walter Latupeirissa.
 • Het leven van een boeddhist valt niet mee. Maar je kunt er wel om lachen, want dat is heel spiritueel! Mantrazingen, zentuinen, zingeving, onzingeving, alles komt langs tijdens deze feel – good cabaretavond! De Boeddha deed er zes jaar over om verlicht te worden. Dat is toch niet meer van deze tijd? Arie probeert het op één avond. Lukt hem dat? En raakt ook het publiek verlicht? Ervaar het zelf. Of : ervaar het Zelf. Dat kan ook.
 • Blues Queen Vanesa Harbek is een uit Argentinië afkomstige zangeres, gitariste en trompettiste. Vanesa Harbek is in Nederland nog niet zo bekend maar als het aan haar ligt komt daar snel verandering in. Ze brengt een unieke mix van Blues, soul, rhythm and blues, swing, tango, jazz, rock and roll en latin. Ze heeft een veelzijdige en krachtige stem en beweegt zich comfortabel in verschillende muziek- stijlen. Ze is een natuurtalent op de gitaar. Haar voortreffelijke techniek en solide geluid vormen een perfecte combinatie voor haar virtuositeit en kwaliteit als performer.
 • Een ritmisch en soms trance opwekkend duo, met natuurlijke en effectieve harmonieën. Met een duidelijk sterke band tussen twee vriendinnen en muzikanten, laten zij elk deuntje gaan waar het heen moet.
 • Johan Clement, Belgische/Nederlandse pianist, is vanaf 1982 actief als professioneel pianist en heeft veel samengewerkt met topmusici zoals o.a.: Toots Thielemans, Dee Daniels, Deborah Brown, Art Farmer, Scott Hamilton, Cecil Payne, Georgie Fame, Mark Murphy, Sal Nistico, Jerome Richardson, Johnny Griffin, Tony Coe, Etta Cameron, Joe Newman, Dave Pike, Clark Terry, Benny Bailey, Idrees Suliman, Ed Thigpen, Lou Tabackin, Richard Boone, Madeline Bell, Harry Allen, Peter King, Rita Reys, Philip Catherine, Slide Hampton, etc…..
 • Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF)​  is een jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten, de deelnemers aan het festival zijn dat niet per sé. Het voornaamste doel van het A.S.C.F. is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen de kans te bieden voor een groot publiek op te treden.
 • Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een gezellige huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Uiteraard ontbreken de vrolijke Keltische folk deunen niet. Daarvoor brengen ze een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.
 • Gewapend met een verzameling fraaie chansons uit alle tijden, gaan Anouk en Martijn de huidige samenleving te lijf. Met liederen over liefde en relaties in alle mogelijke vormen, proberen zij hun publiek en zichzelf in kaart te brengen. Van Stromae, via Brel, Ben Mazué, Aznavour en Piaf naar Enrico Macias en Lynda Lemay. Dronkenmanspraat en liefdesverklaringen, noodkreten en odes, ontvangst en afscheid en dat allemaal op muziek.
 • The Preacher Men zijn een van de bekendste Jazz/Blues formaties van Nederland en in 2019 waren zij de winnaar van de Edison Publieksprijs. In een verrassend programma met nieuwe muziek worden muzikale verhalen over de blues verteld en introduceren zij een instrument met bijzonder expressieve mogelijkheden: de Blueshorn.
 • Als tiener trad Senja Sargeant op in verschillende clubs in Montreal en op 26-jarige leeftijd tekende ze al haar eerste grote platencontract. Zij toerde met de band 'Ladies of the Canyon' door Canada, de VS en Europa en deelde het podium met beroemde Canadese artiesten. Nadat Sargeant de band verliet, om een carrière als soloartiest op te starten, verhuisde ze naar Nederland. In 2020, drie jaar na haar verhuizing werd Sargeant uitgenodigd deel te nemen aan het populaire TV-programma The Voice of Holland. Zij kwam terecht in het team van Waylon en werd meteen een publiekslieveling. Waylon noemde haar talent goddelijk. In 2021 verscheen Sargeant opnieuw op de Nederlandse TV in het programma Beat Me: The Five Knockouts, waar ze opnieuw de harten veroverden van het kijkers, publiek en van BN-ers als René Froger, Ronald Molendijk en Jan Dulles. Zij kan je verder bekend voorkomen van haar deelname aan de laatste editie van de nieuwe SBS6-talentenjacht The Talent Scouts dit jaar, waarin zij de halve finale bereikte.
 • Ilse Huizinga is met haar 9 albums één van Holland’s top jazz zangeressen. Ze treedt wereldwijd op, van China tot Portugal, van Rome tot Berlijn en van Amsterdam tot Lelystad.
 • Oud Politiewoordvoerder van de Politie Amsterdam Klaas Wilting komt naar het theater om te vertellen over zijn roerige jaren als agent van politie en wat hij als woordvoerder van het Amsterdamse politiekorps heeft meegemaakt. Klaas stond bij alle zaken vooraan en dat bleek meer dan genoeg voor een eigen theatershow.
 • Kom heerlijk in de kerssfeer met deze intieme en sfeervolle kerstshow

  Een verrassend programma met Christmas Carols, songs, solo, prachtige ensemblezang en dans. Met een mix van klassieke muziek, bekende en minder bekende Carols en lichte muziek.

 • Trompettist Loet van der Lee is bandleider van legendarische band The Ramblers, de Jan Molenaar Big Band en een groot aantal verenigingen orkesten. Hij heeft zijn eigen succesvolle 'Loet van der Lee Quintet' en de Latin Jazzband 'Descarga Amsterdam'. Voor deze orkesten schreef hij meer dan 60 composities en maakte tot op heden 13 cd's. Daarnaast speelt hij veelvuldig met bands als de Cubop City Big Band, het Noordpool Orkest, Timbazo, Cabo Cuba Jazz, het Glenn Miller Orchestra en met diverse gelegenheidsbands en als gastsolist bij diverse orkesten. Loet zijn specialiteit is jazz, latinjazz, bigband en studio.
 • Klap op de Vuurpijl, een nieuwe muzikale traditie in Flevoland! Een vreugdevol en verrassend concert door het FlevoEnsemble om het jaar feestelijk mee uit te luiden. Het ensemble wordt gevormd door een zeer divers gezelschap van professionele Flevolandse musici; van rockgitarist tot klassiek hoornist. Voor de gelegenheid neemt het FlevoEnsemble een viertal speciale gasten mee om de feestvreugde nog groter te maken.
 • * UITVERKOCHT! *

  De voorstellingen van Theaterzanggroep Puur! uit Zeewolde zijn uniek en niet onder één noemer te vangen. Elke voorstelling start met een thema en ontstaat en ontwikkelt zich in de loop van de tijd. De uiteindelijke voorstelling verrast soms zélfs de speelsters.
 • Twee energieke blauwogige topviolisten uit andere hoeken van de wereld.
 • LET OP: Dit optreden is verplaatst naar zaterdag 17 februari 2024. Het gaat goed met Raoel. Hij staat nu 9 jaar op het podium, was te zien op televisie en in een succesvolle bioscoopfilm. Hij heeft zijn eigen voorstelling 'Sterker dan 1' al meer dan 30 keer mogen spelen door het hele land en bouwde een fanbase op. Dat klinkt goed toch? Maar wie bepaalt nou eigenlijk dat het goed gaat? Zou dat in een vergelijkbare situatie ook voor jou gelden?
 • Wat is geluk? Hoe klínkt geluk?? In dit programma laat ik horen hoe componisten geluksgevoel uitdrukken in muziek.
 • De voorstellingen van Theaterzanggroep Puur! uit Zeewolde zijn uniek en niet onder één noemer te vangen. Elke voorstelling start met een thema en ontstaat en ontwikkelt zich in de loop van de tijd. De uiteindelijke voorstelling verrast soms zélfs de speelsters.
 • ‘Als jongens naar mij keken dacht ik dat ik een vlek op mijn trui had’

  Sprankelend cabaret door de brave burgemeestersdochter die eigenlijk bruist van de energie. Als verse Sarah kijkt Astrid Cattel met emotie en zelfspot terug op de eerste helft van haar leven. Met herkenning van situaties uit het dagelijks leven die ook ‘de dochter van de burrie’ meemaakt. Gesproken tekst afgewisseld met eigen muzieknummers onder begeleiding van piano. Coaching: Karin Bloemen.
 • Het gaat goed met Raoel. Hij staat nu 9 jaar op het podium, was te zien op televisie en in een succesvolle bioscoopfilm. Hij heeft zijn eigen voorstelling 'Sterker dan 1' al meer dan 30 keer mogen spelen door het hele land en bouwde een fanbase op. Dat klinkt goed toch? Maar wie bepaalt nou eigenlijk dat het goed gaat? Zou dat in een vergelijkbare situatie ook voor jou gelden?
 • Theater Posa en Willem Hellebrekers organiseren samen elke maand een zondagmiddag vol met jazz. In de intieme setting van Theater Posa tref je elke editie verschillende gastartiesten. Beleef het allemaal!
 • Laat je verzwelgen en verrassen door indie-folk muziek. De magische klanken van de band Elsdeer zullen je betoveren!
 • In het lijdensverhaal van Jezus is zij een onderbelicht karakter: de vrouw van Pontius Pilatus. Pilatus was de prefect van de Romeinse overheersers in Judea, ten tijde van het leven van Jezus. Na een droom vraagt zij haar man om Jezus niet uit te leveren aan de Joden die hem wilden berechten. Wie was deze vrouw en wat bewoog haar tot dit verzoek? Diewertje Blok vertelt in een krachtige monoloog het verhaal van de vrouw van Pilatus.
 • Trakteer jezelf op een DUBBEL CONCERT!

  KENTUCKY SNAKE OIL

  American Roots Music - Bluegrass - Folk - Americana

  &

  ASHTYN BARBAREE

  Liefdevol- Soul - Tijdloze, rokerige en etherische stem

Titel

Ga naar de bovenkant